Wilkhahn

  • Innovatie zit in het DNA van Wilkhahn
  • Collectie overladen met design awards
  • Sterk in dynamisch vergaderen en zitten
  • Hoogste kwaliteitsniveau in de markt

Er bestaat in de gehele wereld waarschijnlijk niet één fabrikant van kantoormeubilair die meer het predikaat “Made in Germany” verdient dan Wilkhahn. Innovatief meubilair van topkwaliteit voor een dynamische werkomgeving. Sommige Wilkhahn modellen zijn echte benchmarks voor de gehele industrie geworden. Al sinds de 60’er jaren geldt dat het Wilkhahn DNA onder andere staat voor het hoogste gebruiksgemak, tijdloze vormgeving en duurzaamheid. De ontwikkeling van kantoorruimtes is door de jaren heen mede bepaald door iconische Wilkhahn modellen zoals de FS-LINE (uit 1980) bureaustoel en de CONFAIR (uit 1994) vouwtafel. Recentere voorbeelden van het innovatieve pionierswerk dat heeft geleid tot nieuwe standaarden op het gebied van constructies, materiaalgebruik en ergonomie zijn de multifunctionele CHASSIS stoel en de 3D dynamische ON en IN bureaustoelen welke door experts worden gezien als de beste in de markt.

Wilkhahn Confair
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Timetable Lift
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Timetable
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Intra 295
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Chassis
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Metrik
vanafop aanvraag 
Bekijken
Wilkhahn Stand-up
vanafop aanvraag 
Bekijken

Meer over Wilkhahn

Dat Wilkhahn haar al decennialang verantwoordelijkheid neemt op het gebied van duurzaamheid blijkt wel uit de onderscheidingen – zoals de German Environmental Prize - die het bedrijf ontving.
De in alle opzichten vernieuwende ON bureaustoel werd onderscheiden met de prestigieuze Federal Ecodesign Award. 

Omdat Wilkhahn niet gelooft dat harmonieuze gebruiksvriendelijke meubelen in een vervreemdende onmenselijke werkomgeving kunnen worden vervaardigd werd de productiefaciliteit van Wilkhahn door de twee vermaarde architecten Frei Otto en Thomas Herzog ontworpen. Het unieke ontwerp spreekt voor zich. Een plek waar mensen graag werken en met de grootste zorg en passie bijzondere meubelen ontwerpen en vervaardigen.

De Wilkhahn filosofie is even fraai als haar collectie: Zie dingen altijd in perspectief, wees attent en op een goede manier nieuwsgierig. Het gaat niet alleen om de pure vorm; iedereen die meubilair of interieurs ontwerpt creëert  daarmee zijn of haar eigen omgeving en de menselijke relaties daarbinnen. Esthetiek heeft altijd een ethische dimensie. Het ontwerpen van nieuwe designs is een natuurlijke drijfveer, net als een eerlijke en verantwoordelijke partnership. Met mensen, qua technologie en met de natuur.