SiSergo

SiSergo S Collection

  • Modulaire onderstel past vrijwel elke bladvorm en afmeting
  • Voorzien van zeer betrouwbare Linak hefkolommen
  • Inclusief Linak Piezo weerstandsherkenning
  • Tevens als stabiel 3-poots zit/sta bureau leverbaar

Wij zijn officieel dealer van SiSergo. Neem gerust contact op voor al je vragen over de S Collection. Wij leveren ook in Belgiƫ en aan particulieren.

Of vraag een offerte aan

Over de S Collection

Het Deense SiSergo is al decennialang specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van zit/sta werkplekken. Alles wat SiSergo produceert is qua constructie van het frame en qua heftechnologie state of the art. En de collectie van SiSergo is ook nog eens betaalbaar!

Het model S Collection heeft een zit/sta onderstel dat modulair opgebouwd wordt. De hefkolommen zijn van het Deense Linak. Deze worden beschouwd als de meest betrouwbare ter wereld. Je hebt keuze uit verschillende voeten die je onderaan de hefkolommen bevestigd. Kies je voor een C- of een T-poot? Kies je voor een lange teen of juist een korte teen? Waarschijnlijk hangen jouw keuzes af van de vorm en afmetingen van de bureaublad. Gelukkig kun je met de modulaire zit/sta onderstellen van de S Collection alle kanten op!

De elektrische verstelling geschiedt met bijna 40mm/sec van 650-1250mm hoogte. De hefcapaciteit bedraagt 130kg. Uit veiligheidsoverwegingen zijn S Collection zit/sta bureaus uitgerust met Linak Piezo weerstandsherkenning. Standaardkleuren van het onderstel: wit, zwart of aluminium. Andere RAL-kleuren op aanvraag!

Als je een groot zit/sta bureau wenst: SiSergo S Collection zit/sta onderstellen zijn ook als super stabiele 3-poots variant leverbaar.

Alle S Collection bureaus zijn uit te breiden met diverse accessoires: horizontale kabelgoot, bedieningspaneel met memory en display, kabeldoorvoer en Aura privacy paneel.

S Collection in beelden

SiSergo S Collection afbeelding 2 SiSergo S Collection afbeelding 3 SiSergo S Collection afbeelding 4 SiSergo S Collection afbeelding 5 SiSergo S Collection afbeelding 6 SiSergo S Collection afbeelding 7

Eigenschappen

Werkhoogte bureaublad 650-1250mm

Andere klanten bekeken ook

Mikomax # HUSH Meet
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work Stand Up
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax # HUSH Phone
vanafop aanvraag 
Bekijken

Zelf proberen?

Of vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing aanvragen

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact opnemen

Bellen kan ook! Gratis en vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)85 1302 585

Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen