SiSergo

SiSergo M Serie 1

  • Van zit- naar stahoogte zonder elektriciteit
  • Minimalistisch 1-koloms zit/sta onderstel
  • Gepatenteerd veersysteem met permanente druk

Wij zijn officieel dealer van SiSergo. Neem gerust contact op voor al je vragen over de M Serie 1. Wij leveren ook in Belgiƫ en aan particulieren.

Of vraag een offerte aan

Over de M Serie 1

Het Deense SiSergo is al decennialang specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van zit/sta werkplekken. Alles wat SiSergo produceert is qua constructie van het frame en qua heftechnologie state of the art. En de collectie van SiSergo is ook nog eens betaalbaar!

Het model M Serie 1 is een bijzondere 1-koloms zit/sta tafel die je als professioneel bureau maar ook als thuiswerkplek kunt gebruiken. Omdat computers en monitoren steeds lichter worden en we veel digitaal opslaan kun je vaak al uit de voeten met een kleiner bureaublad en met wat minder hefcapaciteit.

Het technisch hart van dit M Serie 1 bureau wordt gevormd door een uniek door SiSergo ontwikkeld veersysteem dat op elk willekeurig moment dezelfde veerdruk heeft. Uniek in de wereld en daarom ook gepatenteerd. Het veersysteem helpt je met extra veerdruk bij het omhoog verstellen van het blad. Daarnaast kun je op gecontroleerde wijze het blad ook weer zelf naar beneden brengen. Zonder elektriciteit van 66-112cm verstellen! Let er wel op dat je aan moet geven welke veerdruk je nodig hebt. We helpen je graag om dat uit te rekenen!

De tafelbladen die je kunt plaatsen op het 1-koloms M Serie zit/sta onderstel zijn minimaal 800x600mm en maximaal 1600x800mm groot. De voet onderaan de kolom heeft drie verschillende organische vormen. Standaardkleuren: wit, zwart of aluminium. Andere RAL-kleuren op aanvraag!

Check ook de andere M Serie onderstellen eens!

M Serie 1 in beelden

SiSergo M Serie 1 afbeelding 2 SiSergo M Serie 1 afbeelding 3 SiSergo M Serie 1 afbeelding 4 SiSergo M Serie 1 afbeelding 5 SiSergo M Serie 1 afbeelding 6

Eigenschappen

Afmetingen bureaublad Minimaal 800x600mm / Maximaal 1600x800mm (LxD)
Werkhoogte bureaublad 660-1220mm

Andere klanten bekeken ook

Mikomax # HUSH Meet
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work Stand Up
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax # HUSH Phone
vanafop aanvraag 
Bekijken

Zelf proberen?

Of vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing aanvragen

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact opnemen

Bellen kan ook! Gratis en vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)85 1302 585

Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen