SiSergo

SiSergo Ellehaven

  • Strakke en robuuste 4-poots zit/sta tafel
  • Voorzien van zeer betrouwbare Linak-technologie
  • Hefvermogen van maar liefst 240kg
  • Als bureau en als vergadertafel te gebruiken

Wij zijn officieel dealer van SiSergo. Neem gerust contact op voor al je vragen over de Ellehaven. Wij leveren ook in Belgi├ź en aan particulieren.

Of vraag een offerte aan

Over de Ellehaven

Het Deense SiSergo is al decennialang specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van zit/sta werkplekken. Alles wat SiSergo produceert is qua constructie van het frame en qua heftechnologie state of the art. En de collectie van SiSergo is ook nog eens betaalbaar!

Het model Ellehaven is een geweldige 4-poots zit/sta tafel die je als bureau maar ook als vergadertafel kunt gebruiken. De maximale afmeting van deze strak vormgegeven zit/sta tafel bedraagt maar liefst 3050x1220mm!

Het technisch hart van deze Ellehaven tafel wordt gevormd door de hefkolommen van het Deense Linak. Heftechnologie van Linak wordt beschouwd als de meest betrouwbare in de wereld. De Ellehaven tafel heeft een hefcapaciteit van 240kg. De verstelsnelheid bedraagt 40mm/sec. Hoe mooi is het als je een grote 4-poots tafel met die snelheid van 66-121cm hoogte ziet verstellen! En ook weer terug eventueel...

De tafelbladen kunnen op twee manieren op het Ellehaven onderstel worden geplaatst. De eerste mogelijkheid is dat je ze bovenop het frame plaatst. Bijzonder fraai is ook wanneer je de bladen tussen de bladdragers (aan het uiteinde van het zit/sta onderstel) plaatst. Hiermee krijg je het effect van "verzonken" bladen die als het ware in het frame liggen.

Het onderstel heeft een geïntegreerde horizontale kabelgoot. Handig om je kabelmanagement onder je bureaublad te verzorgen. Het onderstel is standaard in drie verschillende kleuren leverbaar: wit, zwart en alu.

Ellehaven in beelden

SiSergo Ellehaven afbeelding 2 SiSergo Ellehaven afbeelding 3 SiSergo Ellehaven afbeelding 4 SiSergo Ellehaven afbeelding 5 SiSergo Ellehaven afbeelding 6 SiSergo Ellehaven afbeelding 7

Eigenschappen

Afmetingen bureaublad Minimaal 1520x910mm (LxD) / Maximaal 3050x1220mm (LxD)
Werkhoogte bureaublad 660-1210mm

Andere klanten bekeken ook

Mikomax # HUSH Meet
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work Stand Up
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax HUSH Work
vanafop aanvraag 
Bekijken
Mikomax # HUSH Phone
vanafop aanvraag 
Bekijken

Zelf proberen?

Of vraag een proefplaatsing aan speciaal voor bedrijven. Inclusief uitgebreide zitinstructie direct inzetbaar op de werkvloer.

Proefplaatsing aanvragen

Nog vragen?

Toch nog een vraagje of nog iets onduidelijk? Laat het ons gerust even weten!

Contact opnemen

Bellen kan ook! Gratis en vrijblijvend adviesgesprek via +31 (0)85 1302 585

Bel mij liever terug

Offerte aanvragen?

Snel, scherp en vrijblijvend. Vraag gerust even een offerte aan voor dit product.

Offerte aanvragen