Over ons

Wij maken jouw werkomgeving gezond én passend. Vandaar MAKING WORKSPACES FIT... FIT staat voor gezond als in dynamisch en ergonomisch maar ook voor passend als in passend bij jou of jouw bedrijf en passend in de ruimtes die ingericht worden.

Al sinds 1999 zijn wij groot voorstander en voorvechter van zit/sta werken. In die tijd werkten in Scandinavië al meer dan de helft van alle mensen aan een zit/sta bureau. Bij de eerste kennismaking met dit fenomeen in Denemarken waren wij meteen verkocht en zijn het sindsdien actief gaan promoten in Nederland. Binnen deze ergonomische focus past ook onze fascinatie voor serieuze zitoplossingen. Het zijn de twee disciplines waarmee NU Inrichten ooit is gestart: serieuze zitoplossingen en zit/sta werken. Inmiddels zijn we volwassen geworden en richten we complete werkomgevingen in!

De Scandinavische invloeden zijn binnen NU Inrichten goed zichtbaar met toonaangevende merken die wij - als officieel dealer - voeren. Varier, HAG, RH en SISergo zijn Scandinavische merken die gedreven worden door tijdloos en functioneel Scandinavisch design, duurzame productiemethoden, een groot ergonomisch gedachtegoed en een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast zijn wij trots dat wij officieel dealer zijn van het wereldberoemde merk Herman Miller dat bekend is geworden met een aantal iconische ergonomische bureaustoelen als de Aeron, de Mirra of - meer recent - de Cosm (verkrijgbaar via onze specialistische website www.bureaustoelwijzer.nl). Herman Miller staat voor innovatie waarbij design, functionaliteit én de mens altijd centraal staan.

Inmiddels hebben wij met andere merken als Mikomax, Lammhults, Pedrali, Bejot, JOOB, GRID en Wilkhahn (zie ons merkoverzicht voor alle merken) ons portfolio uitgebreid tot een complete en gevarieerde collectie waarmee we iedere werkomgeving op een passende wijze kunnen inrichten.

Kom een keer langs in onze inspirerende projectstudio in historisch Delfshaven in Rotterdam. We barsten van de goede ideeën! Met onze jarenlange ervaring, onze knowhow en creativiteit hebben wij veel bedrijven, instellingen en particulieren in Nederland en België blij gemaakt met een verrassend advies en/of een werkend interieur.

Word jij de volgende waarmee we gaan sparren? Onze uitdaging is om je een goede, passende oplossing te bieden voor al jouw interieur- en werkplekvraagstukken! Of het nou om één bureaustoel gaat of een compleet nieuw interieur voor jouw kantoor...

Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking! Rotterdam is een toffe bruisende stad, de koffie wordt met zorg voor je bereid en onze ideeën zijn altijd goed, functioneel en/of prikkelend.

Plan hier je bezoek aan onze projectstudio online in.

Bellen kan natuurlijk ook via +31 (0)85 4011 295.