Herman Miller

  • Baanbrekende innovatieve en complete designcollectie
  • Creëer jouw eigen Living Office met Herman Miller
  • Beter functionerende werkomgeving door slim ontwerp
  • Cradle to cradle certificering voor veel producten

Mooi dat je met baanbrekend design zo succesvol kan zijn zoals Herman Miller inmiddels al decennia is. Met een continue drang tot innovatie en verbetering heeft dit Amerikaanse bedrijf een imposante meubelcollectie opgebouwd die bol staat van de iconische ontwerpen, zoals de Aeron bureaustoel. Het is een feestje om te mogen werken in een interieur dat volgens het Herman Miller Living Office concept is ingericht. Mensen veranderen niet om de drie jaar maar bedrijven veranderen wel continu. In Living Office staan fundamentele menselijke behoeften centraal en is de gedachte dat ieder individu een specifieke rol speelt in een groter ecosysteem. Herman Miller zoekt daarom naar ontwerpen die voldoende flexibel en gevarieerd zijn om iedereen zich thuis te laten voelen en te laten presteren. Living Offices hebben een strategische bedrijfsmeerwaarde die de overheadkosten ervan royaal overstijgt. We laten je graag nog veel meer Herman Miller ervaren in onze projectstudio!

Herman Miller bureaustoelen
   
Open in nieuw venster
Herman Miller Locale
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Ratio bench
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Atlas Office Landscape
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Aeron
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Meridian
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Memo Meeting
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Memo Bench
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Mirra 2
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Setu
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Nelson Wall Sconce wandlampen
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Nelson Bubble hanglampen
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Paragraph lockers
vanafop aanvraag 
Bekijken
Herman Miller Paragraph kasten
vanafop aanvraag 
Bekijken

Meer over Herman Miller

De Herman Miller collectie is vooral bekend door de geweldige bureaustoelen. Of het nu gaat om een AERON, MIRRA of COSM; De rode draad bij ieder ontwerp is dat de bureaustoel een aanwinst is voor elk interieur en dat de ergonomische waarde binnen het toepassingsgebied van de stoel maximaal is. Zodra je verder inzoomt op de ontwerpen zal je verbaasd zijn door de vernuftige constructie, het subtiele mechaniek en het verrassende gebruik van innovatieve materialen. Veel stoelmodellen van Herman Miller zijn Cradle-to-Cradle gecertificeerd. Daarmee is de aanschaf van een Herman Miller bureaustoel niet alleen een verstandige maar ook een verantwoorde keuze!

Innovatief design en efficiënte toepasbaarheid van Herman Miller meubilair zie je door de gehele collectie terugkomen. Met Herman Miller meubilair krijgt elk interieur een extra impuls. Een slimme indeling, fraai design en het gebruik van prettige materialen laten mensen zich thuis voelen in hun werkomgeving. Dit bevordert creativiteit en productiviteit. Daarnaast verlopen communicatiestromen natuurlijker en efficiënter.

Wij vertellen je graag meer over de oneindige mogelijkheden die Herman Miller biedt om jouw kantoor te veranderen in een Living Office!