Wij zoeken altijd naar bijzondere merken. En Bejot is zo’n merk… Een Poolse fabrikant van te gekke zitoplossingen, waaronder ook hippe akoestische banken en fauteuils. Maar Bejot heeft meer: Multifunctionele stoelen en tafels, bijzettafels, bureaustoelen, modulaire banken en akoestische werkoplossingen. Een brede en verrassende collectie! De collectie bevat een aantal verrassende en trendsettende modellijnen zoals TREEHOUSE, BEACHHOUSE, ACOUSTIC PEAK en SOCIAL SWING. Stuk voor stuk geslaagde ontwerpen van meubilair dat zorgt voor andere en extra werk- en communicatievormen binnen een kantooromgeving. Het design en de gebruikte materialen geven het interieur een prettige en prikkelende impuls. Dit werkt positief op het welzijn van werknemers en op hun prestaties! Tot slot: Alle producten van Bejot worden in een hypermoderne fabriek op milieuvriendelijke en vakbekwame wijze vervaardigd. Bejot is ISO-gecertificeerd.

Bejot Epocc
vanaf € 180,00 excl. BTW
Bekijken

Meer over Bejot

Uniek concept van Bejot: Green Park Office. Ofwel: Buiten is het nieuwe binnen!


De gedachte is dat producten een bepaalde invloed op mensen hebben en dat deze mensen bijvoorbeeld op hun gemak kunnen stellen. Een speels ingerichte werkomgeving stimuleert creativiteit. Een positieve sfeer zorgt voor minder nervositeit en meer durf. Met het model CAVE zitten mensen bewust naast elkaar omdat dit (blijkt uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken) de samenhorigheid en teambuilding stimuleert.

De unieke collectie Green Park kantoormeubelen van Bejot maken laagdrempelig en ontspannen overleg een vanzelfsprekendheid. Hiermee wordt het ontstaan van verrassende ideeën vergroot! Ook belangrijk: Een breed scala aan akoestische producten voor de broodnodige momenten van rust of privacy. De unieke meubelen van Bejot ziet er speels, hip en fraai uit. Je creëert hier interieurs mee die mensen bijblijven!

Het Green Park Office concept kent nog een tweede belangrijk element: het Biophilic Design. Hierbij worden natuurlijke elementen toegepast binnen het interieur. Leidend hierbij zijn de meest gewenste factoren binnen een kantooromgeving zoals natuurlijk licht, stilte, levende planten en lichte kleuren. Al deze factoren worden vertaald naar een interieur op basis van het Green Park Office concept.


Het laatste element van het Green Park Office concept is het biodynamisch zitten wat eigenlijk wil zeggen bewegend zitten. Een aantal stoelmodellen van Bejot heeft een wiegmechanisme. Hierdoor beweegt de stoel met je mee. Een stoel die meebeweegt zorgt voor een gelijkmatige druk op de wervelkolom waardoor deze van meer energie wordt voorzien. Je voorkomt pijn in de wervelkolom en in je gewrichten. Deze dynamiek verhoogt je concentratie, stimuleert de creativiteit en elimineert het gevoel van vermoeidheid.